ESTETIKA LICA

Odluči se! Podmladi se! Osvježi lice!

Zakažite pregled
Estetika lica_Dentalharmony

Estetika lica: Nehirurški estetski tretmani u Dentalharmony centru

KONTURISANJE LICA

Za konturisanje lica koristimo dermalne filere. Riječ je o tretmanu kojim se, umjesto skalpela i anestezije, lice preoblikuje injekcijama na bazi hijaluronskih resorbujućih filera. Pomoću njih poboljšavamo proporcije, definiciju i konture lica, kako bismo stvorili estetsku harmoniju i pri tome zadržali prirodan izgled. Dermalnim filerima možemo definisati konture usana, jagodičnih kostiju, područje obraza  i liniju vilice. Postupak je jednostavan i brz, a rezultati su vidljivi odmah.

Tretman je idealan za one koji žele ciljano “isklesati” ili naglasiti neke crte lica. Ovaj tretman se razlikuje od tretmana protiv bora čiji su efekti i namjena drugačiji.

SAZNAJTE VIŠE …
Botox_Dentalharmony

Estetika lica: Nehirurški anti-aging tretmani u Dentalharmony centru

TRETMAN PROTIV BORA

Kad se bore pojave, često izgledamo starije ili mrzovoljnije nego što se osjećamo. Nažalost, kremama se malo može učiniti protiv ovih neželjenih udubljenja na koži. U izglađivanju bora su mnogo efikasnija terapeutska sredstva na bazi botulinum toksina.

Tretman protiv bora je neinvazivni estetski tretman lica, jer nema potrebe za anestezijom, operacijom i oporavkom.  Sastoji u ubrizgavanju sredstva protiv bora u mišiće na određenim regijama lica. Izvodi se pomoću mini igala, nakon dezinfekcije kože. U zavisnosti od obima bora, sam tretman traje 10-30 minuta.  Tretmanom se efikasno ublažavaju ili uklanjaju postojeće mimičke – aktivne bore, te se čak može odložiti njihov nastanak.

SAZNAJTE VIŠE …
Estetski tretmani lica u Dentalharmony centru

Estetika lica: Nehirurški estetski tretmani u Dentalharmony centru

HIJALURON ZA PUNIJU I SVJEŽIJU KOŽU

Samo jedno ubrizgavanje dermalnih filera na bazi hijalurona će učiniti da koža lica djeluje punije i mekše. Hijaluronski fileri postaju sve popularniji,  jer mogu da dodaju volumen određenim regijama na licu i vidno zategnu kožu u samo jednom tretmanu. Rezultati ovog estetskog tretmana lica obično traju 3 do 6 mjeseci, u zavisnosti od mjesta i dubine uboda. Prilikom razgradnje hijaluronskog dermalnog filera stvara se vlastiti tjelesni kolagen, koji osigurava dugotrajniji efekat punije i svježije kože.

Zapamtite: DOBRO APLIKOVANI DERMALNI FILERI SU NEUPADLJIVI!

SAZNAJTE VIŠE …
Estetski tretmani lica u Dentalharmony centru

Estetika lica: Nehirurški anti-aging tretmani u Dentalharmony centru

MEZOTERAPIJA KAO ELIKSIR MLADOSTI

Za vidno podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea koristimo mezoterapiju – metodu kojom se ujednačava ten i hidrira koža. Ovim neinvazivnim anti-aging tretmanom se pokreće proces obnavljanja kože i sprečava njeno starenje. Izvodi se tako što se u srednji sloj kože unose individualno prilagođeni vitaminsko-mineralni kokteli. Ove materije upijaju u kožu i oslobađaju se u okolno tkivo tokom nekoliko mjeseci. Hidratacija i snabdijevanje kože hranljivim materijama ubrzava cirkulaciju i regeneraciju kolagenih i elastičnih vlakana. Rezultat je vidno podmlađivanje kože uz poboljšanje njenog površinskog sloja, uklanjanje nabora i grubih pora.

SAZNAJTE VIŠE …
Estetika lica_Dentalharmony Tretmane lica prepustite samo profesionalcima!
Estetika lica_Dentalharmony I pažljivo birajte svog doktora estetičara!

Zašto da izaberete naše stomatologe za estetske tretmane lica?

Godine školovanja i intenzivnih obuka čini naše stomatologe najbolje kvalifikovanim stručnjacima za izvođenje nehirurških estetskih tretmana lica.

Najviši nivo obuke i sertifikacija

Kao stomatolozi smo imali intenzivne obuke iz anatomije, fiziologije i biohemije ljudskog tijela, kao i farmakologije od samog početka univerzitetskog obrazovanja. Stekli smo najviši nivo stomatoloških kvalifikacija prije nego što smo započeli stomatološke terapije i estetske tretmane lica. Dodatno smo prošli intenzivne napredne obuke iz savremene estetske stomatologije i sertifikovani smo za estetiku lica. Završili smo majstorske kurseve iz rekonturisanja lica korištenjem dermalnih filera.

Sveobuhvatno poznavanje anatomije

Kao stomatolozi smo posebno obučeni za liječenje i obnavljanje funkcije i estetike u predjelu glave i vrata. Godine učenja i obuka su nam omogućile da razumijemo proporcije lica, da znamo kako svaki dio lica treba da izgleda i da bude u ravnoteži sa ostalim dijelovima. To znači da sa potpunom sigurnošću možemo da damo savjet koji tretman vam je potreban, koji dijelovi vašeg lica se mogu poboljšati i koje tretmane treba da izbjegnete.

Zakonski okvir

Ne treba zaboraviti da su stomatolozi doktori kojima je zakonski dozvoljeno da obavljaju estetske tretmane lica.

Botoks i dermalni fileri idu ruku pod ruku sa estetskom stomatologijom i predstavljaju minimalno invazivne, nehirurške procedure. Injekcije botoksa se mogu koristiti i za liječenje medicinskih stanja kao što su hiperhidroza, bruksizam i sindrom disfunkcije bola TMZ, kao i za preoblikovanje osmijeha (gummy smile). Obučeni smo ne samo da bezbjedno koristimo terapeutska sredtsva na bazi botulinum toksina i dermalne filere, već i da ispravljamo sve komplikacije koje mogu da se pojave.

Estetika lica_DentalharmonyMi znamo lica

Kroz sveobuhvatno školovanje i intenzivne praktične obuke stekli smo detaljno znanje o mišićima, nervima i pokretima usta, obraza i očiju. Razumijemo kako su svi oni povezani i kako promjena jednog elementa može da utiče na kretanje drugog. Koristeći ova znanja i vještine, naši stomatolozi su u stanju da naprave primjetne promjene na problematičnim područjima vašeg lica, a da pritome i dalje izgledate prirodno.

Zakažite pregled

Nudimo vam besplatne konsultacije o estetskim tretmanima i mogućim rješenjima za vaše probleme. Što je najvažnije, time vam omogućavamo da donesete informisanu odluku!

Zakažite pregled