Estetska stomatologija

Očuvanje ili postizanje funkcionalnosti zuba uz estetski, prirodan izgled je cilj svake naše terapije.

Zakažite pregled

IMPLANTOLOGIJA I PROTETIKA

Naš prioritet u implantologiji su funkcionalnost i estetika. Visoka preciznost u izvođenju hirurške tehnike i veliko iskustvo hirurga, uz Straumann implantni sistem, vode do savršenog rezultata.

Straumann implantni sistem je švajcerski premijum brend, koji je već godinama lider u svjetskoj implantologiji.

ENDODONCIJA

Veliki izazov u terapiji kanala korjena zuba je kompletno odstranjivanje bakterija koje su prouzrokovale upalu. U vrlo razgranatom sistemu korijenskih kanala, bakterije se lako mogu sakriti čak i uz pažljivo obavljenu terapiju, što može dovesti do reinfekcije i na kraju, u najgorem slučaju, do gubitka zuba.

U ordinaciji Dentalharmony koristimo savremene metode i materijale za endodontsku terapiju koje značajno mogu poboljšati prognozu za očuvanje zuba. Izdvajamo elektrometrijsko mjerenje dužine korijenskog kanala u kombinaciji sa digitalnom radiografijom, mašinsku obradu korijenskog kanala i specijalne adhezivne paste za punjenja kanala korijena zuba.

KONTAKTIRAJTE NAS

  • + 387 65 799 366
    + 387 57 230 204

  • info@dentalharmony.ba

  • Branka Radičevića 8
    71 420 Pale
    Bosna i Hercegovina

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak

10.00 – 18.00

USLUGE

Zakažite pregled

Redovne posjete stomatologu su najbolji način prevencije oboljenja usne duplje.
Preporučuje se da minimalno jednom u šest mjeseci posjetite svog stomatologa

ZAKAŽITE PREGLED
Naši pacijenti

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je d. Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Goran, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer