Upoznajte mogućnosti
moderne stomatologije

 

POSTAVITE PITANJE

Ortodoncija

Naša specijalnost su mobilna i fiksna ortodoncija za djecu, adolescente i odrasle.

Vršimo ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica uz pomoć savremenih i visoko-estetskih fiksnih i mobilnih ortodontskih sistema. Neki od njih su Damon®, Empower® Clear, Invisalign® i Myobrace® sistem.

RANA ORTODONCIJA
FIKSNA ORTODONCIJA
NEVIDLJIVA ORTODONCIJA
fiksna ortodoncija_Dentalharmony

Implantologija

Bez obzira da li se radi o gubitku jednog zuba, više zuba ili o totalnoj bezubosti, postoje efikasni načini za trajno nadomještanje zuba koji nedostaju. U Dentalharmony centru nudimo savremena implantološka rješenja kako za djelimičnu, tako i za totalnu bezubost. Izdvajamo All-on-4 i All-on-6 metodu za rješavanje totalne bezubosti i vraćanje funkcije žvakanja. Za naše bacijente biramo samo najbolje i koristimo isključivo premijum zubne implante vrhunskih svjetskih proizvođača.

IMPLANTOLOGIJA
Implantologija_Dentalharmony Pale

CAD/CAM stomatologija

U Dentalharmony centru izrađujemo najkvalitetnije bezmetalne cirkonske zubne protetske nadoknade: mostove, krunice, vinire i inlay/onlay/overlay, koje odlikuju vrhunska preciznost i nenadmašna estetika. Naš in-house Zirkonzahn CAD/CAM sistem nam omogućava potpunu kontrolu nad protetskim i protetsko-implantološkim radovima od početka do kraja, a našim pacijentijama garantuje apsolutno zadovoljstvo.

CAD/CAM STOMATOLOGIJA
CAD-CAM sistem Dentalharmony

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija obuhvata širok spektar usluga za poboljšanje izgleda zuba od laserskog izbjeljivanja zuba, estetskih plombi, keramičkih vinira, krunica i mostova do ispravljanja zuba ako je potrebno. Ovdje takođe spadaju i korekcije desni. U okviru estetske stomatologije posebno izdvajamo laserske terapije za profesionalno izbjeljivanje zuba ili korekciju gummy smile pomoću Biolase diodnog lasera.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA
estetska stomatologija dentalharmony

Dentalna radiografija

Dentalni radiografski snimci su pomoćna dijagnostička sredstva, bez kojih je savremena stomatologija nezamisliva. Oni doktoru pružaju neophodne podatke o stanju zuba i okolne kosti kod pacijenta i polazna su osnova za ozbiljno planiranje kvalitetne terapije.

DENTALNA RADIOGRAFIJA
dentalna radiografija dental harmony

Estetika lica

Pored najnaprednijih stomatoloških rješenja, sada možemo učiniti mnogo više i za poboljšanje estetike cijelog vašeg lica. Imamo sve mogućnosti da rehabilitujemo vaše zube fiksnim nadoknadama pomoću implantata, protetikom, fasetama i drugim savremenim rješenjima, ali i da uljepšamo vašu kožu nehirurškim estetskim tretmanima pomoću botoksa, hijalurona i mezoterapijskih koktela. Veoma nam je važno da našim pacijentima ponudimo tehnološki napredne i provjerene estetske tretmane. Uz njihovu pažljivu upotrebu pomažemo vam da povratite mladalački i blistav izgled kože lica i da vratite samopouzdanje. Jer lijep osmijeh je više od lijepih i zdravih zuba!

Ako želite da znate koji estetski tretman je najprikladniji za vašu kožu, čekamo vas na razgovoru u Dentalharmony centru.

ESTETIKA LICA
Estetika lica_Dentalharmony

Šta kažu naši pacijenti

Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću, jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer

Imate pitanje za nas ili želite zakazati pregled?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formular, naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

  Ime i prezime

  Email

  Broj telefona

  Kako Vam možemo pomoći?

  Unesite pitanje

  Odaberite željeni datum

  Unesite dodatna pitanja