Upoznajte se sa mogućnostima
moderne stomatologije

Naše usluge prevazilaze klasične bravice i uključuju visoko-estetske sisteme poput Invisalign® folija ili  Damon®Clear™ i Empower®Clear bravica. U našoj ordinaciji možete dobiti detaljne informacije o različitim vrstama mobilne i fiksne ortodontske terapije.

POSTAVITE PITANJE

Ortodoncija

Naša specijalnost su mobilna i fiksna ortodoncija za djecu, adolescente i odrasle.

Vršimo ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica uz pomoć savremenih i visoko-estetskih sistema. Neki od njih su Myobrace®, Damon®, Empower® Clear i Invisalign®.

RANA ORTODONCIJA
FIKSNA ORTODONCIJA
NEVIDLJIVA ORTODONCIJA
fiksna ortodoncija_Dentalharmony
estetska stomatologija dentalharmony

Estetska stomatologija

Naš prioritet u implantologiji su funkcionalnost i estetika. Za vrhunski estetski rezultat su, pored visoke preciznosti u izvođenju hirurške tehnike, ključni i stomatološki materijali. Nadomještanje tkiva, hirurška tehnika i protetska nadogradnja, zajedno sa savremenim stomatološkim metodama vode do savršenog rezultata.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Dentalna radiografija

Dentalni radiografski snimci su pomoćna dijagnostička sredstva, bez kojih je savremena stomatologija nezamisliva. Oni doktoru pružaju neophodne podatke o stanju zuba i okolne kosti kod pacijenta i polazna su osnova za ozbiljno planiranje kvalitetne terapije.

DENTALNA RADIOGRAFIJA
dentalna radiografija dental harmony
Naši pacijenti

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću, jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer
Imate pitanje?

Imate upit za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

Ime i prezime

Email

Broj telefona

Kako Vam možemo pomoći?

Unesite pitanje

Odaberite željeni datum

Unesite dodatna pitanja