Poštovane kolege, svoje pacijente za ortodontsku terapiju nam možete uputiti popunjavanjem naše online uputniceUPUTNICA ZA ORTODONTA
Usluge 2017-11-03T12:09:14+01:00

Upoznajte se sa mogućnostima
moderne stomatologije

Naše usluge prevazilaze tradicionalne bravice i uključuju visoko-estetske sisteme poput Invisalign® folija i Damon®Clear™ bravica. U našoj ordinaciji možete dobiti detaljnije informacije o različitim vrstama ortodontske terapije.

POSTAVITE PITANJE

Ortodoncija

Naša specijalnost – ortodoncija za djecu, adolescente i odrasle.  

Vršimo ispravljanje nepravilnog položaja zuba i vilica uz pomoć savremenih i visoko-estetskih sistema poput Myobrace®, Damon®Clear™ i Invisalign® clear folija.

RANA ORTODONCIJA
FIKSNA ORTODONCIJA
NEVIDLJIVA ORTODONCIJA

Estetska stomatologija

Naš prioritet u implatologiji su funkcionalnost i estetika. Za vrhunski estetski rezultat su pored visoke preciznosti u izvođenju hirurške tehnike ključni i stomatološki materijali. Nadomještanje tkiva, hirurška tehnika i protetska nadogradnja, zajedno sa savremenim stomatološkim metodama vode do savršenog rezultata.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Dentalna radiografija

Dentalni radiografski snimci su pomoćna dijagnostička sredstva, bez kojih je savremena stomatologija nezamisliva. Oni pružaju neophodne podatke o stanju zuba i kosti oko njih.

DENTALNA RADIOGRAFIJA

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer

Imate upit za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

Ime i prezime

Email

Broj telefona

Kako Vam možemo pomoći?

Unesite pitanje

Odaberite željeni datum

Unesite dodatna pitanja