Poštovane kolege, svoje pacijente za ortodontsku terapiju nam možete uputiti popunjavanjem naše online uputniceUPUTNICA ZA ORTODONTA
Fiksna ortodoncija 2019-12-15T11:20:04+01:00

Fiksna ortodoncija

Fiksna ortodoncija je usmjerena na pacijente sa trajnom denticijom. Tokom terapije se koriste mehaničke sile (ortodontske žice, bravice i gumice), kako bi se omogućilo repozicioniranje zuba u vilici.

Zakažite pregled

Fiksna ortodoncija

Fiksna ortodoncija je usmjerena na pacijente sa trajnom denticijom. Za terapiju se koriste mehaničke sile (ortodontski lukovi, bravice i gumice), kako bi se omogućilo repozicioniranje zuba u vilici. Prema potrebama pacijenata, ortodont može koristiti metalne ili estetske, samoligirajuće bravice ili lingvalne bravice.

Savremena terapija samoligirajućim bravicama je izuzetno ugodna varijanta za pacijenta. Samoligirajuće bravice su manje od tradicionalnih, ne iritiraju sluznicu i jednostavnije su za čišćenje i održavanje.

Sa inovativnom tehnologijom Damon®sistema, ispravljanje zubnog niza je jednostavno i omogućava poboljšanje za kratko vrijeme uz značajan komfor i rezultate koji traju doživotno. Zbog svojih izuzetnih mehaničkih karakteristika, Damon®sistem omogućava kvalitetnu terapiju uz manji broj posjeta ortodontu i skraćuje ukupnu dužinu trajanja terapije.

Clear bravice su najčešći izbor terapije kod odraslih pacijenata. One omogućavaju  punu kontrolu i bržu terapiju u odnosu na tradicionalne bravice, uz dodatni komfor jer su manje uočljive. Dentalharmony ordinacija posebno izdvaja Damon®Clear™ kao trenutno najbolje estetske bravice na svjetskom tržištu.

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +387 65 799 366
    +387 57 230 204

  • Branka Radičevića 8, Pale,
    Bosna i Hercegovina

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak

10.00 – 18.00

USLUGE

Zakažite pregled

Redovne posjete stomatologu su najbolji način prevencije oboljenja usne duplje.

Preporučuje se da minimalno jednom u šest mjeseci posjetite svog stomatologa.

ZAKAŽITE PREGLED

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je d. Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Goran, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer