Zadovoljstvo pacijenta
prije svega!

U našoj ordinaciji pacijent je uvijek u centru pažnje. Predložena terapija je uvijek usmjerena na ono što je najbolje za pacijenta.

Ponosni smo što možemo istaći da je većina naših novih pacijenata došla po preporukama već postojećih.

ZAKAŽITE PREGLED
Najljepši osmijeh

Radujemo se našim zajedničkim uspjesima!

Kod nas se podrazumijeva da pacijent u svakom trenutku mora biti upućen u tok terapije i razumjeti razloge za svaki njen korak.

Prilikom prve posjete stomatološkoj ordinaciji, pacijent popunjava upitnik o medicinskoj istoriji bolesti. Podaci o medicinskoj istoriji bolesti omogućavaju stomatologu da stvori kompletnu sliku o svakom pacijentu i neophodni su radi postavljanja tačne dijagnoze i identifikacije najbolje moguće terapije u svakom pojedinačnom slučaju.

UPITNIK O MEDICINSKOJ ISTORIJI

Djeca

Ortodoncija za najmlađe

Redovna i pravilna njega zuba od malih nogu je osnova za zdrave zube i lijep osmijeh. Pored njege, za zdravu funkciju sistema za žvakanje neophodan je pravilan položaj zuba i vilica. Ako niste sigurni da li je i kada je vašem djetetu potreban aparatić, jednostavno zakažite termin kod nas.

Idealno je da se prva posjeta ortodontu obavi rano, kada dijete još uvijek ima mliječne zube ili mu se mijenjaju sjekutići, jer rani početak liječenja može biti izuzetno koristan u slučajevima kada su malokluzije zuba i vilica jako izražene.

RANA ORTODONCIJA
FIKSNA ORTODONCIJA
ortodoncija za djecu_pacijenti_Dentalharmony
ortodoncija za tinejdžere_Dentalharmony

Adolescenti

Ortodoncija za tinejdžere

Potrebe i želje tinejdžera nisu uvijek u skladu sa željama i mogućnostima roditelja. Naša je želja da pronađemo najbolje ortodontsko rješenje, koje će učiniti srećnim i djecu i njihove roditelje!

Isto tako ponekad moramo da balansiramo između željenih rezultata naših pacijenata i njihovih stvarnih zdravstvenih potreba. Kada se željeni rezultati pacijenta ne mogu postići ili kada oni nisu u najboljem zdravstvenom interesu pacijenta, tada je naš zadatak da objasnimo koji su potencijalni rizici i realno očekivani rezultati, kako bi vam pomogli da donesete ispravnu odluku.

FIKSNA ORTODONCIJA
NEVIDLJIVA ORTODONCIJA

Odrasli

Nikad nije kasno za savršen osmijeh!

Pitate se zašto bi odraslima bio potreban ortodontski tretman? Postoji mnogo razloga.

Ortodontska terapija direktno utiče na cjelokupno zdravlje. Postavljanje zubnog niza i vilica u pravilan položaj poboljšava govor, disanje, žvakanje, varenje, pa čak i tjelesno držanje. Ljepši osmijeh utiče na samopouzdanje. Naravno da je pravovremeni tretman u mladosti najbolje rješenje, ali su pomijeranja zuba moguća u svakoj životnoj dobi.

Terapija za odrasle je složenija od terapije za mlađe pacijente. Estetski zahtjevi odraslih pacijenata su strožiji i terapija mora biti prilagođena izazovima njihove profesionalne i privatne svakodnevnice. Osim toga, početno stanje kod odraslih često nije optimalno za početak ortodontske terapije usljed postojanja protetskih radova, nedostatka kosti ili oštećenih tempomandibularnih zglobova.

Naše rješenje u ovakvim slučajevima je interdisciplinarni, timski pristup, kao ključ za postizanje vrhunskih rezultata.

FIKSNA ORTODONCIJA
NEVIDLJIVA ORTODONCIJA
odrasli pacijenti dental harmony
Specijalnost

Naša specijalnost – Ortodoncija

Svaku terapiju počinjemo individualnim konsultacijama i predstavljamo vam realna očekivanja od predstojeće terapije. Nudimo brojne terapijske mogućnosti posebno prilagođene potrebama naših pacijenata. Sarađujemo sa drugim kolegama specijalistima, kako bismo pronašli najpovoljniju i najugodniju terapiju sa rezultatima koje očekujete.

Radujemo se našim zajedničkim uspjesima!

invisalign-dentalharmony- nevidljivo ispravljanje zuba

Terapija se izvodi pomoću tankih transparentnih folija, gotovo nevidljivih, koje se mijenjaju svake druge sedmice. Svaka folija se posebno izrađuje za pacijenta, nakon pažljive procjene slučaja

SAZNAJTE VIŠE
damon sistem ispravljanje zuba

Sa inovativnom tehnologijom Damon sistema, ispravljanje zubnog niza je jednostavno i omogućava poboljšanje za kratko vrijeme uz značajnu udobnost za pacijenta i rezultate koji traju doživotno

SAZNAJTE VIŠE
Vaši osmijesi

Vaši osmijesi

Icon

Vaša očekivanja

U okviru naših usluga želimo da učinimo još nešto više za vas. Želimo da nam date mišljenje o našem radu još tokom vašeg boravka u ordinaciji. Učinite nam ovo zadovoljstvo kako bismo se mogli poboljšati u vašu korist! Jer ako su naši pacijenti zadovoljni, onda smo i mi!

Kontaktirajte nas

Naši pacijenti

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću, jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer
Imate pitanje?

Imate pitanje za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

Ime i prezime

Email

Broj telefona

Kako Vam možemo pomoći?

Unesite pitanje

Odaberite željeni datum

Unesite dodatna pitanja