Poštovane kolege, svoje pacijente za ortodontsku terapiju nam možete uputiti popunjavanjem naše online uputniceUPUTNICA ZA ORTODONTA
O nama 2020-01-17T13:57:52+01:00

Dentalharmony

Dentalharmony je privatna specijalistička stomatološka ordinacija koju je osnovao i vodi dr Kusmuk, specijalista ortopedije vilica.
Prva je specijalistička ordinacija za ortopediju vilica u Republici Srpskoj.

Dr Kusmuk u svojoj ordinaciji sarađuje sa timom izuzetnih stručnjaka iz oblasti implantologije, protetike i endodoncije, fokusirajući se na minimalno invazivne stomatološke metode i tehnike.

Interdisciplinarni, timski rad je ključ za postizanje vrhunskih rezultata!

Zakažite pregled

Vrhunska usluga na jednom mjestu!

Nudimo vam kompletan stomatološki tretman, od prevencije do funkcionalne i estetske rehabilitacije, koji će vam obezbijediti blistav osmijeh i neprocjenjivo zadovoljstvo. Pružamo sve stomatološke i dijagnostičke usluge, po najvišim standardima, na jednom mjestu.

U okviru naše specijalnosti – ortodoncije, posebno izdvajamo napredne ortodontske usluge i specijalne ortodontske sisteme poput Invisalign®, Damon® i Myobrace, koji su vam dostupni u ordinaciji Dentalharmony.

Upoznajte se sa mogućnostima moderne stomatologije!

Upoznajte naš tim

Povjerite vaš osmijeh stručnom timu ordinacije Dentalharmony

Svaki član našeg stručnog tima je osposobljen prema najvišim standardima i redovno pohađa vodeće svjetske obuke i seminare iz odgovarajućih specijalističkih oblasti stomatologije. To nam omogućava da budemo u toku sa aktuelnim naučnim saznanjima, istraživanjima i razvojem u svim oblastima stomatologije i da u našoj ordinaciji primjenjujemo savremene terapije sa visoko-estetskim efektima.

Dr Tomislav Kusmuk
specijalista ortopedije vilica

Dr Kusmuk je osnivač i direktor ordinacije Dentalharmony. Titulu doktora stomatologije je stekao 2002. godine, nakon završenog 6-godišnjeg studija stomatologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Nakon višegodišnje prakse u privatnim i javnim zdravstvenim ustanovama, dr Kusmuk je završio 3-godišnju specijalizaciju iz ortopedije vilica na Stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, Srbija.


Dr Kusmuk se danas bavi kompleksnim ortodontskim terapijama, koristeći napredne svjetske ortodontske sisteme i metode. Dr Kusmuk preferira Invisalign® i Damon® sistem i trenutno je jedini sertifikovani Invisalign® ortodont u Bosni i Hercegovini. Član je Komore doktora stomatologije Republike Srpske i Ortodontskog udruženja Srbije.

Dr Nebojša Mirković
specijalista oralne hirurgije

Dr Mirković je diplomirao stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2002. godine. Specijalizaciju iz oralne hirurgije je završio na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Srbija.

Bavi se širokim spektrom oralne hirurgije s ekspertizom u rasponu od hirurške ekstrakcije zuba do postavljanja implanata. To također uključuje metode obnovljanja strukture kostiju uz minimalnu hiruršku intervenciju i optimalnu udobnost za pacijenta. Član je Stomatološke komore Srbije.

Dr Jovana Maletić
dipl stomatolog

Dr Jovana Maletić je završila stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2017. godine. Odmah po završetku studija postaje dio našeg tima. Posebno uživa u radu sa djecom, nastojeći da im svaku posjetu učini zabavnom i edukativnom. Svoje znanje redovno usavršava na seminarima i stručnim predavanjima sa ciljem da konstantno napreduje.

Dajana Berjan
zubno-stomatološki tehničar

Dajana Berjan je dio našeg stomatološkog tima. Završila je Srednju medicinsku školu u Istočnom Sarajevu, gdje je stekla zvanje zubno-stomatološkog tehničara.

Radi kao dentalni asistent i pomaže doktorima u svim aspektima stomatološkog tretmana pacijenata. Posvećena je nastavku školovanja u oblasti stomatološke laboratorijske tehnike.

Pogledajte našu ordinaciju

Pogledajte foto galeriju naše ordinacije i uvjerite se zašto bi baš nama trebali ukazati povjerenje

Naše vrijednosti

Pružiti vrhunski kvalitet specijalističkih usluga, individualno prilagođenih svakom pacijentu, u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi

Dentalharmony je prepoznata kao vodeći ortodontski centar u našoj regiji

– Pružamo vrhunski kvalitet usluga prilagođenih potrebama, željama i mogućnostima pacijenta
– Prevazilazimo očekivanja pacijenta – idemo korak ispred
– Uvažavamo pacijente onako kako želimo da nas uvažavaju

Ova metoda se izvodi pomoću tankih transparentnih folija, gotovo nevidljivih, koje se mijenjaju svake druge sedmice. Svaka folija se posebno izrađuje za pacijenta, nakon pažljive procjene slučaja

SAZNAJTE VIŠE

Sa inovativnom tehnologijom Damon sistema, ispravljanje zubnog niza je jednostavno i omogućava poboljšanje za kratko vrijeme uz značajnu udobnost za pacijenta i rezultate koji traju doživotno

SAZNAJTE VIŠE

Koriste se gotovi, bimaksilarni gumeni aparatići koji zube i vilicu ispravljaju bez bravica. Pomažu da se isprave loše oralne navike koje su stvarni uzrok nastanka nepravilnog položaja zuba i vilica

SAZNAJTE VIŠE

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer

Imate pitanje za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

Ime i prezime

Email

Broj telefona

Kako Vam možemo pomoći?

Unesite pitanje

Odaberite željeni datum

Unesite dodatna pitanja