DentalHarmony

Privatni specijalistički ortodontski centar, čiji je osnivač ortodont dr Kusmuk.

U svojoj ordinaciji dr Kusmuk sarađuje sa timom izuzetnih stručnjaka iz oblasti implantologije i protetike, fokusirajući se na minimalno invazivne stomatološke metode i tehnike. Interdisciplinarni, timski rad je ključ za postizanje vrhunskih rezultata!

Zakažite pregled

Upoznajte naš tim

Povjerite vaš osmijeh stručnom timu ordinacije Dentalharmony

Svaki član našeg stručnog tima je osposobljen prema najvišim standardima i redovno prati vodeće svjetske obuke i seminare iz specijalističkih oblasti stomatologije i estetske medicine. To nam omogućava da budemo u toku sa aktuelnim naučnim saznanjima, istraživanjima i razvojem i da u našem centru primjenjujemo savremene stomatološke terapije sa visoko-estetskim efektima, kao i neinvazivne estetske tretmane lica.

Dr Tomislav Kusmuk
specijalista ortopedije vilica

Po završetku 6-godišnjeg studija stomatologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, stiče titulu doktora stomatologije. Nakon višegodišnje prakse u privatnim i javnim zdravstvenim ustanovama, dr Kusmuk završava 3-godišnju Specijalizaciju iz ortopedije vilica na Stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Tokom specijalizacije, učio je od najpoznatijih imena naše ortodoncije: prof. dr Predrag Nikolić, prof. dr Željko Milosavljević, prof. dr Branislav Glišić, prof. dr Ivana Šćepan, prof. dr Ljiljana Stojanović, dr Vladimir Ristić.

Dr Kusmuk je zaljubljenik u ortodontsku nauku i praksu, zbog čega je uvijek težio da savlada najsavremenije svjetske ortodontske tehnike i izvan granica naše zemlje. Učio je od najboljih svjetskih ortodonata: dr Marija Saupe (Srbija), dr Chris Chang (Tajvan), dr Elizabeth Menzel (Njemačka), prof. dr Khaled Aboulazm (Egipat), prof. dr Dimitrios Maueras (Grčka), prof. dr Gukeerat Singh (Indija), dr Rafi Romano (Izrael), dr Ivan Malagon (Španija), dr Thomas Drechsler (Njemačka), prof. dr. Nazan Küçükkeleş (Turska), Andrea Bazzucchi (Italija) i drugih, sa kojima i danas kontinuirano razmjenjuje iskustva.

Dr Kusmuk je osnivač i direktor prve privatne specijalističke ordinacije za ortopediju vilica u Republici Srpskoj. U svojoj višegodišnjoj  specijalističkoj praksi uspješno je tretirao mnogobrojne ortodontske pacijente svih uzrasta (djecu, tinejdžere i odrasle). Dr Kusmuk se danas bavi kompleksnim ortodontskim terapijama, koristeći napredne svjetske ortodontske sisteme. Sertifikovan je za: Damon® sistem, Invisalign® sistemMyobrace® sistem.

Dr Jovana Maletić
doktor stomatologije, specijalista ortopedije vilica

Dr Jovana Maletić je završila stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Našem stomatološkom timu se priključila odmah po završetku studija 2017. godine. Uživa u svim aspektima stomatologije. Vrlo uspješno se bavi mašinskom endodoncijom. Sertifikovana je za Damon sistem i za Myobrace ortodontsku tehniku. Specijalizaciju iz ortopedije vilica je završila na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Dr Maletić se veoma uspješno bavi estetikom lica. U našoj ordinaciji obavlja nehirurške estetske i anti-aging tretmane lica. Ističe da je cilj estetskih tretmana da se diskretno naglasi prirodna ljepota lica ili da se isprave male nesavršenosti na licu, a da se anti-aging tretmanima koži vraća izgubljena svježina, punoća i sjaj.

Strpljivo posvećuje vrijeme pacijentima, kako bi razumjela njihove želje i očekivanja. Smatra da je najvažnije da pacijenti shvate šta uzrokuje probleme i kako oni mogu da se riješe.

dr Jovana Maletić_Dentalharmony

Dr Danka Ćućilo
doktor stomatologije, specijalizant stomatološke protetike

Dr Danka Ćućilo je studirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu gdje je nakon studiranja odradila stručni staž i položila stručni ispit kojim stiče zvanje doktora stomatologije. Dio studija je provela u Italiji u okviru programa studentske razmjene, na Politehničkom univerzitetu u Ankoni. Trenutno obavlja specijalizaciju iz stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Posebno interesovanje pokazuje za protetiku i estetsku stomatologiju. Dr Ćućilo izuzetno dobro vlada upotrebom dentalne CAD/CAM tehnologije i na našem in-house Zirkonzahn CAD/CAM sistemu nepogrešivo izrađuje komplikovane višečlane mostove, krunice i druge cirkonske protetske zubne nadoknade.

Pacijenti je opisuju kao nježnu i pažljivu. U našem timu je, između ostalog, zadužena za dentalnu fotografiju koja je neizostavni dio moderne stomatološke prakse.

Anastasija Borovčanin
stomatološka sestra

Anastasija Borovčanin je bila dio našeg tima još tokom školovanja, dok je obavljala stručnu praksu u našoj ordinaciji.  Odmah nakon sticanja diplome zaposlila se u Dentalharmony centru.  Kao stomatološka sestra, pomaže našim doktorima u svim aspektima stomatološkog tretmana pacijenata. Ljubazna je u komunikaciji sa pacijentima i mami im osmijehe na lica.

Uživa u radu u dinamičnoj atmosferi, brzo i efikasno koristi najsavremiju stomatološku opremu i spremna je na stalno učenje i usavršavanje. Trenutno je student na Fakultetu zdravstvenih nauka na odsjeku Radiologija.

Vrhunska usluga na jednom mjestu!

Nudimo vam kompletan stomatološki tretman, od prevencije do funkcionalne i estetske rehabilitacije, koji će vam obezbijediti blistav osmijeh i neprocjenjivo zadovoljstvo. Pružamo sve stomatološke i dijagnostičke usluge, po najvišim standardima, na jednom mjestu.

U okviru naše specijalnosti – ortodoncije, posebno izdvajamo napredne ortodontske terapije pomoću specijalnih ortodontskih sistema:  Damon® i Empower® samoligirajućih fiksnih aparata, transparentnih folija i Myobrace mobilnih aparatića za djecu.

Naša ordinacija

Naše vrijednosti

Pružiti vrhunski kvalitet specijalističkih usluga, individualno prilagođenih svakom pacijentu, u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi

Dentalharmony je prepoznata kao vodeći ortodontski centar u našoj regiji
 1. Pružamo vrhunski kvalitet usluga prilagođenih potrebama, željama i mogućnostima pacijenta
 2. Prevazilazimo očekivanja pacijenta – idemo korak ispred
 3. Uvažavamo pacijente onako kako želimo da nas uvažavaju
ALigner

Terapija se izvodi pomoću tankih providnih, gotovo nevidljivih folija, koje se mijenjaju svake sedmice. Folije se izrađuje individualno za svakog pacijenta, nakon pažljivog planiranja terapije i CleanCheck-a

SAZNAJTE VIŠE
damon sistem ispravljanje zuba

Sa inovativnom tehnologijom samoligiranja koju nudi Damon sistem, ispravljanje zubnog niza je jednostavno i omogućava poboljšanje za kratko vrijeme uz značajnu udobnost za pacijenta i rezultate koji traju doživotno

SAZNAJTE VIŠE

Myobrace su bimaksilarni gumeni aparatići, koji dječje zubiće i vilice ispravljaju bez bravica. Pomažu da se isprave loše oralne navike koje su stvarni uzrok nastanka nepravilnog položaja zuba i nepravilnog odnosa vilica

SAZNAJTE VIŠE

Šta kažu naši pacijenti

Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer
Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer

Imate pitanje za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

  Ime i prezime

  Email

  Broj telefona

  Kako Vam možemo pomoći?

  Unesite pitanje

  Odaberite željeni datum

  Unesite dodatna pitanja