Dentalharmony 

Privatni specijalistički ortodontski centar, čiji je osnivač ortodont dr Kusmuk. Dr Kusmuk u svojoj ordinaciji sarađuje sa timom izuzetnih stručnjaka iz oblasti implantologije i protetike, fokusirajući se na minimalno invazivne stomatološke metode i tehnike.

Interdisciplinarni, timski rad je ključ za postizanje vrhunskih rezultata!

Zakažite pregled

Upoznajte naš tim

Povjerite vaš osmijeh stručnom timu ordinacije Dentalharmony

Svaki član našeg stručnog tima je osposobljen prema najvišim standardima i redovno prati vodeće svjetske obuke i seminare iz specijalističkih oblasti stomatologije. To nam omogućava da budemo u toku sa aktuelnim naučnim saznanjima, istraživanjima i razvojem u svim oblastima stomatologije i da u našoj ordinaciji primjenjujemo savremene terapije sa visoko-estetskim efektima.

dr Tomislav Kusmuk
specijalista ortopedije vilica

Po završetku 6-godišnjeg studija stomatologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, stiče titulu doktora stomatologije. Nakon višegodišnje prakse u privatnim i javnim zdravstvenim ustanovama, dr Kusmuk završava 3-godišnju Specijalizaciju iz ortopedije vilica na Stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Tokom specijalizacije, učio je od najpoznatijih imena naše ortodoncije: prof. dr Predrag Nikolić, prof. dr Željko Milosavljević, prof. dr Branislav Glišić, prof. dr Ivana Šćepan, prof. dr Ljiljana Stojanović, dr Vladimir Ristić.

Dr Kusmuk je zaljubljenik u ortodontsku nauka i praksu, zbog čega je uvijek težio da savlada najsavremenije svjetske ortodontske tehnike i izvan granica naše zemlje. Učio je od najboljih svjetskih ortodonata: dr Marija Saupe (Srbija), dr Chris Chang (Tajvan), dr Elizabeth Menzel (Njemačka), prof. dr Khaled Aboulazm (Egipat), prof. dr Dimitrios Maueras (Grčka), prof. dr Gukeerat Singh (Indija), dr Rafi Romano (Izrael), dr Ivan Malagon (Španija), dr Thomas Drechsler (Njemačka), prof. dr. Nazan Küçükkeleş (Turska), Andrea Bazzucchi (Italija) i drugih, sa kojima i danas kontinuirano razmjenjuje iskustva.

Dr Kusmuk je osnivač i direktor prve privatne specijalističke ordinacije za ortopediju vilica u Republici Srpskoj. U svojoj višegodišnjoj specijalističkoj praksi uspješno je tretirao mnogobrojne ortodontske pacijente svih uzrasta (djecu, tinejdžere i odrasle). Dr Kusmuk se danas bavi kompleksnim ortodontskim terapijama, koristeći napredne svjetske ortodontske sisteme. Sertifikovan je za: Myobrace® sistem, Damon® sistem i Invisalign® sistem.

Dr Nebojša Mirković
specijalista oralne hirurgije

Dr Mirković je diplomirao stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu 2002. godine. Specijalizaciju iz oralne hirurgije je završio na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Bavi se širokim spektrom oralne hirurgije s ekspertizom u rasponu od hirurške ekstrakcije zuba do postavljanja implanata. To takođe uključuje metode obnavljanja strukture kostiju uz minimalnu hiruršku intervenciju i optimalnu udobnost za pacijenta. Član je Stomatološke komore Srbije.

Dr Jovana Maletić
doktor stomatologije, specijalizant ortopedije vilica

Dr Jovana Maletić je završila stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Našem stomatološkom timu se priključila odmah po završetku studija 2017. godine. Uživa u svim aspektima stomatologije. Vrlo uspješno se bavi mašinskom endodoncijom. Sertifikovana je za Damon sistem i za Myobrace ortodontsku tehniku. Trenutno je na specijalizaciji iz ortopedije vilica.

Strpljivo posvećuje vrijeme pacijentima, kako bi razumjela njihove želje i očekivanja. Smatra da je najvažnije da pacijenti shvate šta uzrokuje probleme i kako oni mogu da se riješe.

Dr Belma Selimović
doktor dentalne medicine

Dr Belma Selimović završila je Stomatološki fakultet sa klinikama u Sarajevu. Odmah po završetku fakulteta postaje dio našeg Dentalharmony tima. Izuzetno je fokusirana i posvećena poslu. Nastoji da pacijenti svako stomatološko iskustvo dožive bez stresa i u ugodnoj atmosferi. Naročito uživa u radu sa djecom, pokušavajući da im svaku posjetu našoj ordinaciji učini zabavnom i edukativnom.

Spremna je za dodatna profesionalna usavršavanja, a posebno interesovanje ima za parodontologiju i oralnu hirurgiju.

Dr Danka Samardžić
doktor stomatologije

Dr Danka Samardzic je studirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu gdje je nakon studiranja odradila stručni staž i položila stručni ispit kojim stiče zvanje doktora stomatologije. Dio studija je provela u Italiji u okviru programa studentske razmjene, na Politehničkom univerzitetu u Ankoni.

Posebno interesovanje pokazuje za estetsku stomatologiju. Pacijenti je opisuju kao nježnu i pažljivu. U našem timu je, između ostalog, zadužena za dentalnu fotografiju koja je neizostavni dio moderne stomatološke prakse.

Zdravka Konstantinović
stomatološka sestra

Zdravka Konstantinović je dio našeg stomatološkog tima. Završila je Srednju zubotehničku školu u Sarajevu, gdje je stekla zvanje stomatološka sestra. U ordinaciji radi kao dentalni asistent i pomaže doktorima u svim aspektima stomatološkog tretmana pacijenata. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u ovoj profesiji, ali je i dalje spremna za usvajanje novih tehnika rada.

Izvan ordinacije, gđa. Konstantinović uživa u zdravom načinu života: zdravoj ishrani i biciklizmu, kao i u restauraciji predmeta od drveta.

Vrhunska usluga na jednom mjestu!

Nudimo vam kompletan stomatološki tretman, od prevencije do funkcionalne i estetske rehabilitacije, koji će vam obezbijediti blistav osmijeh i neprocjenjivo zadovoljstvo. Pružamo sve stomatološke i dijagnostičke usluge, po najvišim standardima, na jednom mjestu.

U okviru naše specijalnosti – ortodoncije, posebno izdvajamo napredne ortodontske usluge i specijalne ortodontske sisteme kao što su Invisalign® transparentne folije, Damon® i Empower® samoligirajući fiksni aparati i Myobrace mobilni aparatići za djecu, koji su vam dostupni u ordinaciji Dentalharmony. Ortodontske terapije vodi ortodont dr Kusmuk.

Upoznajte se sa mogućnostima moderne stomatologije!

Naša ordinacija

Pogledajte našu ordinaciju

Pogledajte foto galeriju naše ordinacije

Naše vrijednosti

Pružiti vrhunski kvalitet specijalističkih usluga, individualno prilagođenih svakom pacijentu, u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi

Dentalharmony je prepoznata kao vodeći ortodontski centar u našoj regiji

– Pružamo vrhunski kvalitet usluga prilagođenih potrebama, željama i mogućnostima pacijenta
– Prevazilazimo očekivanja pacijenta – idemo korak ispred
– Uvažavamo pacijente onako kako želimo da nas uvažavaju

invisalign-dentalharmony- nevidljivo ispravljanje zuba

Invisalign terapija se izvodi pomoću tankih transparentnih folija, gotovo nevidljivih, koje se mijenjaju svake ili svake druge sedmice. Za svakog pacijenta se individualno izrađuje set folija, nakon pažljive procjene slučaja

SAZNAJTE VIŠE
damon sistem ispravljanje zuba

Sa inovativnom tehnologijom Damon sistema, ispravljanje zubnog niza je jednostavno i omogućava poboljšanje za kratko vrijeme uz značajnu udobnost za pacijenta i rezultate koji traju doživotno

SAZNAJTE VIŠE

Myobrace  su gotovi, bimaksilarni gumeni aparatići koji zube i vilicu ispravljaju bez bravica. Pomažu da se isprave loše oralne navike, koje su stvarni uzrok nastanka nepravilnog položaja zuba i vilica

SAZNAJTE VIŠE
Naši pacijenti

Šta kažu naši pacijenti

Po preporuci koleginice sam posjetila ordinaciju Dentalharmony. Izuzetno sam zahvalna dr Kusmuku i dr Mirkoviću jer su učinili da sada imam prelijepe zube. Ljudi mi se često obraćaju, pozitivno komentarišući moj novi osmijeh. Koristim i ovu priliku da ih sve uputim na adresu ordinacije Dentalharmony.
Ana, stomatolog
Sve pohvale dr Kusmuku i njegovom timu koji čine čuda. Rješavaju nerješivo! Ja sam bio otpisan slučaj, ali mi je dr Kusmuk uz pomoć Damon bravica, za kratko vrijeme ispravio zube! Po meni je to najbolja ordinacija u našoj regiji.
Eldar, inžinjer
Nakon dugog lutanja od jednog do drugog stomatologa, pri čemu nikad nisam bila u potpunosti zadovoljna uslugom, konačno sam dospjela u ordinaciju dr. Kusmuka. Svi doktori su izuzetno stručni i detaljno se posvete pacijentu, jednostavno ulivaju povjerenje od prvog momenta. Atmosfera u ordinaciji je jako ugodna i opuštena, svi su puni pozitivne energije. Toplo vam preporučujem da ih posjetite.
Marina, programer
Imate pitanje?

Imate pitanje za nas?

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dentalharmony. Nakon što popunite formu, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda

Ime i prezime

Email

Broj telefona

Kako Vam možemo pomoći?

Unesite pitanje

Odaberite željeni datum

Unesite dodatna pitanja