Project Description

Dentalna radiografija

Dentalni radiografski snimci su pomoćna dijagnostička sredstva, bez kojih je savremena stomatologija nezamisliva. Oni pružaju neophodne podatke o stanju zuba i kosti oko njih.
U ordinaciji Dentalharmony se pridržavamo pravila da se loši i nejasni snimci ne interpretiraju. Ukoliko pacijent od ranije posjeduje ovakve snimke, biće neophodno ponavljanje snimanja. Napominjemo da rentgensko snimanje nije opasno ukoliko je indikovano i ukoliko se izvodi uz pomoć savremenih uređaja, tako da pacijenti nemaju razloga za brigu.

ORTOPANTOMOGRAFIJA

Panoramski snimak (OPT) se koristi se da se napravi maksilarna i mandibularna analiza usta u dvodimenzionalnom planu. Ona pruža ukupan uvid u obe vilice i koristan je kao osnova za pregled stanja zuba. Takođe, služi za procjenu stanja gornjih sinusa i morfologije obe mandibularne kondile.
Podrazumijeva se da za snimanje vilica u ordinaciji Dentalharmony koristimo savremeni digitalni uređaj sa niskim nivoom X-zračenja, koji proizvodi visokokvalitetne snimke.

RETROALVEOLARNA RADIOGRAFIJA

Retroalveolarni rendgenski snimak (RTG) se koristi da se napravi analiza stanja jednog određenog zuba. Ova vrsta rendgenskog snimka prikazuje cijeli zub od krune do korijena i kost oko vrha korijena. Detaljan pregled vrha zuba i okolnog područja je od značaja za planiranje i kontrolu endodontskog liječenja.

  DEPARTMENT FIGURES

RESIDENT DOCTORS 17
IN-HOUSE NURSES 25
FULL TIME STAFF 43
NUMBER OF ROOMS 27
YEARLY PATIENTS 27,387

  OPENING HOURS

Monday – Friday 8:00 – 17:00
Saturday 9:30 – 17:00
Sunday 9:30 – 15:00

  +44(0) 1865 339665

  OFFICE LOCATIONS

UPOZNAJTE NAŠE DOKTORE

Svaki član našeg tima je obučen po najvišim standardima i redovno prisustvuje vodećim edukacijama iz oblasti stomatologije. Naša ordinacija je u toku sa najaktuelnijim medicinskim istraživanjima i razvojima što nam omogućava da Vam pružimo najnovije tretmane u svijetu koji donose najbolje rezultate.

Dr. Tomislav Kusmuk
Dr. Tomislav Kusmukspecijalista ortopedije vilica
Dr. Nebojša Mirković
Dr. Nebojša Mirkovićspecijalista oralne hirurgije
Dajana Berjan
Dajana Berjandentalni asistent

OUR PATIENTS SAY

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque. emo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
MARGERET TINSDALE
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON

Zakažite pregled

Brzo i jednostavno zakažite pregled u ordinaciji Dental Harmony. Nakon što popunite formu, bićete kontaktirani od strane našeg uslužnog osoblja kako bi potvrdili tačan termin Vašeg pregleda.

[wpforms id="869"]