Samoligirajuće bravice – Empower® sistem – American orthodontics AO

U ordinaciji Dentalharmony koristimo i samoligirajući Empower® sistem, američke firme American Orthodontics (AO). Empower® sistem samoligirajućih bravica dostupan je u dvije varijante: Empower® Clear estetske bravice i Empower® metalne bravice. Obe vrste bravica mogu se kombinovati i na taj način predstavljaju dobar kompromis između estetike i funkcionalnosti.

Za razliku od klasičnih bravica, za samoligirajuće bravice nisu potrebne gumene ili metalne ligature (veze) da bi vezale žice. Ovo značajno smanjuje trenje tokom pokreta zuba i dovodi do bržeg i manje bolnog pomjeranja zuba.

empower-metalne-bravice-AO

Empower® metalne bravice

empower-clear-estetske-bravice-AO

Empower® Clear bravice

Savršene estetske bravice

Empower Clear estetske bravice imaju odlične performanse i nude savršenu estetiku. Ove bravice imaju elegantan izgled, ali je njihova konstrukcija izuzetno izdržljiva. Izrađene su od polikristalnog materijala koji obezbjeđuje beskompromisnu ​​snagu.

U zavisnosti od terapijskih potreba i zahtjeva pacijenata, možemo birati između različitih vrsta bravica i kombinovati ih, što nam omogućava da vam obezbijedimo osmijeh kakav zaslužujete. Sve je samo stvar izbora.